UnikLab® auttaa räätälöimään patjan juuri sinulle sopivaksi

UnikLab® auttaa räätälöimään patjan juuri sinulle sopivaksi

Työikäiset nukkuvat liian vähän Luet nyt UnikLab® auttaa räätälöimään patjan juuri sinulle sopivaksi 4 minuuttia Seuraava Millainen sänky kookkaalle tai ylipainoiselle nukkujalle?

Unikulman ainutlaatuinen patentoitu UnikLab®-mittaus kartoittaa kehosi ja piirtää siitä kolmiulotteisen pintapainekartan. Sen avulla valmistamme patjan, joka on nukkumisergonomialtaan sinulle paras mahdollinen.

Patentoitu UnikLab®-mittaus analysoi kehosi painekohdat ja muodot. Mittauksen tuloksena syntyy kolmiulotteinen kartta kehostasi. Sen avulla voimme räätälöidä patjan juuri sinun tarpeisiisi ja rakentaa sänkysi yksilöllisesti, jousirivi kerrallaan. Tätä on nukkumisergonomian suunnittelu parhaimmillaan!

Kun patjan jouset on räätälöity sinua varten, kehosi saa tukea oikeisiin paikkoihin ja pysyy hyvässä ergonomisessa nukkumisasennossa läpi yön. Pystyt nukkumaan levollisesti, jolloin unesi ja palautumisesi on mitattavasti parempaa.

Kenelle yksilöity patja sopii?

1. Jos pyörit sängyssä ja vaihdat usein nukkumisasentoa, sopiiko räätälöity patja sinulle?

Yksilöllisen joustinpatjan suunnittelussa huomioidaan asiakkaan eri nukkumisasennot. Räätälöinti tehdään jousirivi kerrallaan, joten voit nukkua leveyssuunnassa missä kohtaa vain. Yksilöllisesti suunnitellulla jousituksella mahdollistetaan ergonomisemmat ja miellyttävämmät nukkumisasennot, jolloin myös asennonvaihtelun tarve usein vähenee ja unen laatu paranee.

2. Jos ei ole selkävaivoja, tarvitseeko silloin yksilöityä patjaa?

Vaikka sinulla ei tällä hetkellä olisi selkävaivoja, räätälöidyllä vuoteella voi vaikuttaa siihen, ettei niitä toivottavasti myöskään tule. Kun vuode on tehty oman kehon mukaan, se voi vähentää esimerkiksi vuoteessa pyörimistä. Uni on levollisempaa, ja sen vuoksi palautuminen on myös tehokkaampaa.

3. Kaikilla tulee painetta lonkkaan ja olkapäähän kyljellä nukkuessa, eikö jousisto siis ole kaikille samanlainen?

Ei ole. Jokainen meistä on erilainen, ja kaikilla meillä on yksilöllisiä piirteitä, jotka patjan suunnittelussa otetaan huomioon. Esimerkiksi olkapäiden ja lonkkien paineiden suhteet vaihtelevat paljon. Lisäksi pituus ja paino sekä selän mittasuhteet vaihtelevat meillä kaikilla. Myös mahdolliset kehon vaivat ja kivut vaikuttavat jousiston suunnitteluun.

Kartoitus on maksuton

Jokaisessa Unikulman myymälässä on patentoidulle UnikLab®-mittaukselle omistettu testivuode. Kun varaat ajan etukäteen, koulutettu asiantuntijamme on paikalla juuri sinua varten, eikä myymälässä tarvitse odottaa. Palvelemme toki myös ilman ajanvarausta.

Asiantuntijamme paneutuu jokaiseen asiakkaaseen huolellisesti, ja kiirettä ei ole. Mittaukseen on hyvä varata aikaa noin tunti.

UnikLab®-mittaus on asiakkaillemme maksuton eikä se sido ostopäätökseen.

Sinun ei tarvitse valmistautua mittaukseen mitenkään. Ei haittaa, jos olet käynyt juuri lounaalla. Jos olet juuri käynyt esimerkiksi hieronnassa, mainitse siitä mittausta tekevälle asiantuntijallemme.

Varaa tästä aika UnikLab®-mittaukseen.

Näin mittaus tapahtuu

Mittaus tehdään normaaleissa sisävaatteissa. Kengät otetaan pois ja taskut tyhjennetään ennen mittausta. Kun olet valmis, käyt vuoteelle pitkäksesi kylkimakuu- tai selinmakuuasentoon. Vaihdat välillä kyljeltä toiselle asiantuntijamme ohjeiden mukaan. Mittaus ei tunnu miltään: maatessasi patjalla sen pienet sensorit mittaavat kehosi pintapaineet eri kohdista.

Patentoitu mittausjärjestelmä piirtää kehosi muodoista ja eri kohtiin kohdistuvasta paineesta kolmiulotteisen kartan. Asiantuntijamme kertoo sinulle mittauksen tulokset saman tien.

Mittauksen yhteydessä saat täytettäväksesi myös unikartoituslomakkeen, jossa kysytään tietoja unestasi ja nukkumistottumuksistasi. Lomakkeen ja kehon kolmiulotteisen paine- ja muotokartan avulla suunnittelijamme voi valmistaa täydellisesti sinulle räätälöidyn patjan.

UnikLab®-mittaus sopii kaiken ikäisille, kokoisille ja kuntoisille ihmisille. Voit tulla mittaukseen, vaikka olisit raskaana tai toipilas esimerkiksi leikkauksen jälkeen. Erityistilanteista kannattaa kertoa asiantuntijallemme unikartoituksen aikana.

Miksi mittaamme?

Unikulman patjat ovat vuosien kehitystyön ja lukuisien patentoitujen innovaatioiden tulosta. Yksi tärkeistä innovaatioistamme on juuri UnikLab®-mittaus. Kun tiedämme tarkoin, millainen ihminen vuoteessa nukkuu, pystymme valmistamaan parhaan mahdollisen, yksilöllisen patjan juuri sinulle.

Räätälöity patja tukee ja joustaa juuri oikeista paikoista. Kunkin nukkujan tarvitsema jousiston muoto ja tuki hartioille, lantiolle ja vyötärölle arvioidaan yksilöllisesti. Koko vartalosi saa hyvän tuen, ja selkärankasi pysyy oikeassa asennossa läpi yön. Kun patjan jousisto mahdollistaa hyvän nukkumisasennon, unen laatu paranee ja palautuminen tehostuu.

Unikulman sänky kestää pitkään. Joskus keho muuttuu vuosien mittaan: esimerkiksi paino lisääntyy tai vähenee. Unikulman runkojoustinpatjoissa ja moottorivuoteissa on säädettävä sälepohja, joka on suunniteltu toimimaan kehon muuttuessa myös raskauden tai kiputilojen aikana.

Säätösälepohjan avulla vuodetta saadaan säädettyä juuri sopivaksi. Jos esimerkiksi paino muuttuu vuosien mittaan 10–15 kiloa suuntaan tai toiseen, säätösälepohjan avulla vuode voidaan hienosäätää sopimaan kulloiseenkin tilanteeseen.

Lue lisää patjoistamme tästä.

Jos patja kaikesta huolimatta ei tunnu kotona sopivalta, olemme silloinkin apunasi.

Unikulma myöntää Sinun, Teidän ja Uniikki -tason patjojen ostajille ergonomiaturvan* normaalin takuun lisäksi. Ergonomiaturva* on voimassa kolme (3) kuukautta vuoteen toimituspäivästä.

Lue lisää Ergonomiaturvasta tästä.

Varaa aika mittaukseen

Valitse ensin sinulle sopiva myymälä, palvelu ja sitten ajankohta. Ajanvaraus ei sido ostokseen ja on täysin maksuton. Tervetuloa!

Varaa aika mittaukseen

Valitse ensin sinulle sopiva myymälä, palvelu ja sitten ajankohta. Ajanvaraus ei sido ostokseen ja on täysin maksuton. Tervetuloa!