Unikulma yrityksenä

Unikulma on vakavarainen suomalainen perheyritys, joka on toiminut paremman unen asialla vuodesta 1985. Unikulma työllistää n. 100 henkilöä 12 myymälässä sekä omalla tehtaalla Vantaalla. Unikulma valmistaa yksilöllisesti räätälöityjä patjoja ja on huomattava toimija myös hotelli-, hoiva- ja sairaalavuode puolella. Vuoteiden valmistuksessa käytetään Uniklab®-mittalaitetta, joka mittaa patjaan kohdistuvaa pintapainetta. Unikulman tuotevalikoima sisältää kaiken tarvittavan makuuhuoneeseen terveellistä unta sekä asiakastyytyväisyyttä vaalien.

Yli 40 patenttia

Asiantuntijamme seikkailevat aamusta iltaan unten mailla. He perehtyvät nukkumisen anatomiaan: mistä kaikesta se koostuu ja miten hyvä uni edistää elämänlaatua. Sen johdosta Unikulmalla on yli 40 patenttia, eniten maailmassa tällä alalla.

Tätä työtä tehdään jokaisen asiakkaan vuoksi. Me emme valmista bulkkia vaan sängyn per ihminen. Kun tapaamme sinut, tutkimme mikä tilanteesi on ja millainen vuode sinulle tulisi rakentaa. Se on tieteen ja käsityön yhdistelmä.

Ja vaikka olemme räätälöityjen sänkyjen suhteen intohimoisia, ne eivät silti ole itseisarvo. Seuraukset ovat. Hyvin nukutut yöt nostavat mitattavasti elämänlaatua. Palautuneena kohtaat huomisen virkeänä, parempana versiona itsestäsi.

Vakavarainen suomalainen perheyritys

Unikulma on ollut 20 vuotta AAA-luottoluokitukseltaan. Lisäksi mm. Asiakastieto on sertifioinut Unikulman Suomen Vahvimpiin.

Unikulman vastuullisuus

Pitkäikäisenä kotimaisena perheyrityksenä tuemme suomalaista työllisyyttä ja omistajuutta.

Kannamme vastuuta siitä, millaisen tulevaisuuden jälkipolvillemme jätämme.

Historia

Unikulma sai alkunsa toimitusjohtaja Vesa Tuomisen lapsuuden ja nuoruuden uni- ja selkäongelmista. Kipeä selkä ja huono patja antoivat kehnot edellytykset hyville yöunille. Nukahtamista helpottaakseen ja nukkumisasentoja parantaakseen Vesa Tuominen porasi reikiä vaahtomuovipatjaansa.

Yhteystiedot

Petikontie 4, 01720 VANTAA

Unikulma asiakaspalvelu

puh. 040 5856179

Hotellit

Myymälöiden yhteystiedot ja aukioloajat löydät täältä.