Urahyppy unen ammattilaiseksi!

Tule mukaan huipputiimiimme, joka lupaa etsiä jokaiselle asiakkaallemme paremman unen ratkaisun. Meillä opit kaiken siitä, miten nukutaan hyvin! Uni on hyvinvoinnin kulmakivi, ja meidän kanssamme pääset tekemään merkityksellistä työtä asiakkaiden paremman elämänlaadun puolesta.

Me Unikulmassa uskomme, että uni on ratkaiseva tekijä elämänlaadun kannalta. Kun yöuni on levollista ja palauttavaa, jaksaa arjessa painaa iloisena ja energisenä. Olemme tehneet töitä nukkumisergonomian johtavana asiantuntijana jo 35 vuoden ajan. Asiakkailtamme kuulemme tarinoita, miten makuuhuoneessa on päästy eroon kuorsauksesta ja selkäkivuista, ja miten aamuisin herätään oikealla jalalla.

Unen huippuammattilainen

Sinun ei tarvitse olla nukkumisen asiantuntija, sillä me Unikulmassa koulutamme sinut tuotteidemme ja nukkumisergonomian maailmaan. Meillä pääset mukaan mahtavaan työporukkaan: työkavereidemme pitkät työurat kertovat siitä, että meillä viihdytään erinomaisesti. Me Unikulmassa olemme vannoutuneita unen ja nukkumisergonomian puolestapuhujia. Työpäivän parhaat fiilikset syntyvät silloin, kun saamme asiakkaamme voimaan hyvin arjen isoissa ja pienissä hetkissä. Jos sytyt näistä samoista asioista, haluamme sinut osaksi Unikulman tiimiä ja jatkamaan menestystarinaamme!

Unikulmasta

Unikulma on suomalainen perheyritys, joka on toiminut paremman unen asialla jo vuodesta 1985 saakka. Vakavarainen yrityksemme työllistää noin 100 henkilöä 11:ssä myymälässämme sekä omalla tehtaallamme, joka sijaitsee Vantaan Petikossa. Unikulma valmistaa yksilöllisesti räätälöityjä patjoja ja on huomattava toimija myös hotelli-, hoiva- ja sairaalavuoteiden valmistajana. Vuoteiden valmistuksessa käytetään Uniklab-mittalaitetta, joka mittaa patjaan kohdistuvaa pintapainetta. Unikulman tuotevalikoima sisältää kaiken mitä makuuhuoneeseen tarvitaan, jotta uni on terveellistä ja asiakas on tyytyväinen.

Jätä meille avoin hakemus!

Jätä meille avoin hakemus osoitteeseen hakemukset(at)unikulma.fi

Jätä meille avoin hakemus!

Jätä meille avoin hakemus osoitteeseen hakemukset(at)unikulma.fi