Sentida - korkeussäädettävät hoivavuoteet

Korkeussäädettävät hoivavuoteet

Sentida hoivavuoteiden erityisen matala makuutaso ja säädettävät sivulaidat vähentävät vuoteesta putoamisen riskiä ja putoamisen aiheuttamia vakavia seurauksia. Etenkin paljon liikkuvien potilaiden nukkuminen on huomattavasti turvallisempaa. Hoivavuoteet täyttävät kaikki asiantuntijoitten asettamat putoamisenestoa koskevat uudet vaatimukset. Sentidan mallivalikoima tarjoaa monipuolisia toiminnallisuuksia, kehittynyttä teknologiaa ja eleganttia muotoilua.

Turvallisuus & putoamisenesto

Sentida3-vuoteen puuosien pyöristetyt reunat päädyissä ja laidoissa ovat miellyttäviä tarttua.
Hoitovuoteen makuualusta on jaettu neljään osaan, ja sen lisäksi pohjan 2-suuntainen liukuominaisuus vähentää käyttäjän painehaavariskiä, ja vuoteenkäyttäjä saa mukavan ergonomisen asennon.

Sentida3-vuoteessa on vakiona portaaton laaja korkeussäätö 25-80cm, pitkä selkäosa, keskuslukittavat pyörät sekä innovatiiviset jaetut turvalaidat 4kpl.

Jaetut turvalaidat toimivat nousun ja vuoteeseen käymisen apuvälineinä. Irrallista nousutukea ei välttämättä tarvita. Laidat voidaan säätää kukin itsenäisesti neljään eri korkeuteen. Tämä mahdollistaa hyväkuntoisen vuoteen käyttäjän omatoimisen vuoteesta poistumisen ja samalla turvallisen nukkumisen.

Mukavuus

Kodinomainen ja lämminsävyinen Sentida3-hoivavuode tuo kotona, tai hoitokodissa tapahtuvaan hoitoon turvallisuutta ja tyylikkyyttä.


Helppokäyttöisen ja puhdistettavan käsiohjaimen monipuolisilla säätömahdollisuuksilla vaativampikin hoito onnistuu. Käsiohjaimen saa lukittua kokonaan tai osittain pois käytöstä.

GRAND HOIVA -yrityksille

Arvostatteko ikääntyvien ja liikuntarajoitteisten asukkaiden käytössä olevien tuotteiden laatua ja turvallisuutta kodikkuudesta tinkimättä? Onko henkilökuntanne egonomiset työskentelyolosuhteet teille kunnia-asia?

Unikulma on varma ja turvallinen valinta yhteistyökumppaniksenne niin pienemmissä kuin isommissakin hoivakalustetoimituksissa. Päivitämme vanhojen hoivakotien vuoteet, yöpöydät ja patjat, sekä olemme mukana myös uudiskohteiden kalustesuunnittelussa jo alusta alkaen. Unikulman koulutetut ammattilaiset kartoittavat tarpeenne suurella sydämellä ja räätälöivät juuri teidän kohteeseen parhaiten sopivat ratkaisut monipuolisesta Unikulman Hoiva-valikoimastamme.

Ota yhteyttä: Kati Virtanen | 045 632 0636 | etunimi.sukunimi(at)unikulma.fi.