Toimitusehdot

VERKKOKAUPPA

Unikulman verkkokaupassa asioiminen on turvallista ja helppoa! Asiakaspalvelumme palvelee sinua arkisin sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@unikulma.fi tai puhelimitse 040 585 6179. Unikulman verkkokaupassa myyjänä toimii Unikulman tytäryhtiö Unihyvinkää Oy (y-tunnus: 2152639-4). Mukavia ostoshetkiä!

HUOM! Kaikki tuotteet eivät ole ostettavissa verkkokaupasta. Ostaaksesi myymälätuotteita, ota yhteys lähimpään myymälään tai asiakaspalveluumme.

Mahdollisissa verkkokaupan väärinkäytöksissä pidätämme oikeuden peruuttaa tilauksen.

Maksutavat
Lue lisää maksutavoista täältä.

Toimitusaika
Käsittelemme verkkokauppatilaukset arkisin ja toimitamme tilaamasi pientuotteet 3-5 arkipäivän sisällä tilauksesta. Vuoteiden toimitusaika on 2-3 viikkoa.

Toimituskulut
Toimituskulut veloitetaan maksun yhteydessä. Toimitusmaksu noutopisteeseen on 6,90 € ja kotiinkuljetus 14,90 €. Yli 200 € pientuotetilaukset toimitetaan ilman toimituskuluja lähimpään noutopisteeseen.

Toimitustavat
Verkkokaupasta ostettavien pientuotteiden toimitustapoina on PostNord-noutopistepaketti ja Postnord MyPack Home -kotiintoimitus. Toimitamme tilaukset ainoastaan Suomeen (poislukien Ahvenanmaa). Ota yhteys asiakaspalveluumme sopiaksesi toimituksista saaristoon, Ahvenanmaalle tai ulkomaille. ​​

PostNordin oletusnoutopiste on pääsääntöisesti lähetykseen merkittyä osoitetta lähinnä oleva Matkahuolto, K-Market, R-kioski, pakettiautomaatti tai muu Matkahuollon pakettipiste. Voit valita toimituspaikan tilauksen teon yhteydessä.

Joissakin tapauksissa noutopiste määrittyy pakkauksen koon tai noutopisteen säilytystilan mukaan. Saat ilmoituksen sähköpostilla tai tekstiviestillä tuotteen noutopaikasta, kun tilaus on noudettavissa. Joissakin tapauksissa lähetys kuljetetaan Matkahuollolla postinumeron perusteella kyseisen postinumeroalueen oletusnoutopisteeseen. ​

Vaihto- ja palautusoikeus
Voit rauhassa tutustua Unikulmasta tilaamiisi tuotteisiin 14 vrk:n ajan ja varmistua ostopäätöksestäsi. Ellei tuote vastaa odotuksiasi, voit 14 päivän kuluessa palauttaa sen tai vaihtaa toiseen tuotteeseen. Edellytyksenä, että tuote on käyttämätön ja alkuperäisessä kunnossa.

HUOM! Osa tuotteistamme on hygieniatuotteita, joita ei voi avattuna enää palauttaa. Miksi? Kun tuotteen paketti on avattu, emme voi myydä tuotetta hygieniasyistä eteenpäin uudelle asiakkaalle. Toivomme, että hankit tuotteen tarpeeseen ja nautit siitä pitkään. Hyviä unia! ​

Tuote on aina palautettava alkuperäispakkauksessaan. Tuotteita koskevasta lakisääteisestä virhevastuusta vastaa Unikulma Oy. Takuutiedot ovat tuotekohtaisia ja takuutiedot sekä niitä koskevat ehdot toimitetaan tuotteiden mukana. 

Tuote palautetaan Unikulmaan Matkahuollon toimipisteestä. ​

Palauttaaksesi tuotteen, katso ohjeet tilauksen mukana tulleesta palautuslomakkeesta.