Isä ansaitsee kunnon unet!

Isä ansaitsee kunnon unet!

Jos isän sängystä herää jatkuvasti aamuäreä mörökölli, olisiko aika antaa hänelle isänpäivälahjaksi paremmat unet?

Jos isän sängystä herää jatkuvasti aamuäreä mörökölli, olisiko aika antaa hänelle isänpäivälahjaksi paremmat unet? Oikeanlainen tyyny, uusi peitto, uudet lakanat tai peräti uusi sänky ovat lahjoja, jotka auttavat isää voimaan paremmin. Ja varmasti ilahduttavat isää joka ikinen ilta ja yö!

 

Oikeanlainen tyyny auttaa nukkumaan hyvässä asennossa, jolloin hengitys virtaa vapaasti ja uni on syvempää. Kun tyyny tukee niskaa oikein, on helpompaa nukkua kylkiasennossa; kuorsaus ei häiritse nukkujaa eikä myöskään vieruskaveria!

Hyvä tyyny antaa päälle rennon ja luonnollisen asennon ja estää lihasjännitystä tukemalla niskaa. Säädettävällä tyynyllä takaat juuri itsellesi sopivan tyynyn korkeuden.

Tutustu Unikulman tyynyihin!

Luksusta isän yöhön

Voisiko kotisängyssä vietetty yö sisältää ripauksen luksusta – joka yö? Lakanoilla on iso merkitys nukkumismukavuudelle. Unikulman uudet SteadyBody®-lakanat tasaavat lämpöä ja sisältävät sähköä johtavaa hiilikuitua. Lakanat pysyvät kuivina ja miellyttävän tuntuisina koko yön ja ovat aamulla kuin vastasilitetyt. Samaan tuoteperheeseen kuuluvat peitot ja tyynyt täydentävät ylellisen nukkumiskokemuksen. Anna isälle lahja, josta hän ilahtuu joka ilta nukkumaan mennessään!

Tutustu SteadyBody-tuotteisiin!

Yksilöllinen sänky tukee hyvinvointia

Unen merkitystä hyvinvoinnille ei vähättele enää kukaan. Jos haluat todella pitää huolta isän hyvinvoinnista vuosiksi eteenpäin, varaa hänelle aika yksilölliseen Uniklab-mittaukseen. Laitteilla mitataan kehon patjaan kohdistama pintapaine, jolloin jokainen nukkuja saa juuri hänen keholleen jousirivi kerrallaan rakennetun patjan. Räätälöity sänky ottaa huomioon jokaisen yksilölliset kehon muodot ja nukkumisen haasteet. Fysioterapian ja uniergonomian ammattilaiset ovat vuosikausien kehitystyöllä luoneet sänkyteknologian, jolla jokainen onnistuu nukkumaan paremmin. Uusi sänky on terveysteko, sillä parempi uni heijastuu monina hyvinä vaikutuksina terveyteen.

Tutustu Unikulman räätälöityihin sänkyihin!