Hyvä sänky on hotellin tärkein kaluste

Hyvä sänky on hotellin tärkein kaluste

Kun ylellistä U14-hotellia alettiin kalustaa, oli itsestään selvää, että sängyt tilataan Unikulmasta. Palaute sängyistä on kertakaikkisen positiivista. Hotelliin tullaan nimenomaan nukkumaan – ja vieläpä nukkumaan erityisen hyvin.

”Jos hotellin sänky on huono, yöpymiskokemusta ei pelasta oikein mikään”, sanoo hotellinjohtaja Janne Ant-Wuorinen Helsingin Unioninkadulla sijaitsevasta U14-hotellista.

Hotellin tullaan ennen kaikkea nukkumaan. Ja nykyään niin moni arvostaa unta entistä enemmän, että hyvä sänky ja rauhallinen nukkumisympäristö ovat kaikkein tärkeimpiä tyytyväisyyden lähteitä.

Siksi oli selvää, että uutta hotellia sisustettaessa hankittiin Unikulman hotellisängyt. Ne takaavat nukkumismukavuuden kaiken kokoisille hotellivieraille.

Unikulman kaksimetrinen

U14-hotellin ylivoimaisesti suosituin sänkytyyppi on 200 x 200 cm:n kokoinen king size -sänky. Ja nimenomaan yhtenäisellä pintapatjalla.

”Meillä käy paljon amerikkalaisia hotellivieraita, ja heille tämä on ehdoton edellytys. Parisänky on parisänky. Jos taas sitten halutaan kaksi erillistä sänkyä, huoneissa on 100 x 200 cm kokoiset sängyt kahdelle”, Ant-Wuorinen kertoo.

… tai vielä enemmän

Pidemmille hotellivieraille on tarjolla myös 210 sentin pituisia sänkyjä. U14-huoneet ovat niin tilavia, että tällainen mukavuus voidaan tarjota sitä haluaville.

”Ei tarvitse olla kuin 190-senttinen ihminen, niin on paljon mukavampi nukkua hiukan pidemmässä sängyssä. Tiedän sen omastakin kokemuksesta”, Ant-Wuorinen sanoo.

Hotellissa on myös kymmenkunta huonetta, joissa on kaksi 140-senttistä sänkyä (double queen). Tämän ovat löytäneet muun muassa perheet: näin huoneeseen mahtuu mukavasti 2 aikuista ja 2 lasta.

Hyvää huomenta, nukuitteko hyvin?

Hotellivierailta saa suoran palautteen unen laadusta, usein jo heti heidän saapuessaan aamiaiselle. Henkilökunnan kysymykseen moni vastaa:

”Nukuin todella hyvin – mistä tällaisia sänkyjä saa ostaa?”

Nukkumiskokemukseen tuovat oman lisänsä laadukkaat lakanat, tyynyt ja peitot. Tarvittaessa esimerkiksi allergisille hotellivieraille löytyy omat tuotteensa.

Hyville unille!

Yöunen arvostus on viime aikoina näkynyt myös ehkä hiukan yllättävällä tavalla.

”Yhä useammin pikkulasten isät ostavat perheen äidille hotelliyön, jotta tämä saa nukkua rauhassa. Ylellinen vuode ja valmis aamiainen ovat hyviä keinoja irtautua hektisestä arjesta”, Janne Ant-Wuorinen sanoo.

Tällainen staycation-lahja on hyvä vinkki lahjaksi!