Unelmana paremmat unet?

Tee haaveistasi totta Unikulman laadukkaalla Balanssi-sänkypaketilla.

Paketti sisältää:

• Trendikkään kangasverhoillun Mette-sängynpäädyn
• Unikulman laadukkaat ja ylellisen korkeat runkojoustinpatjat
• Kenno- tai Skanner-petauspatjan
• Jalat: kantikkaat tammijalat
• Vuoteen kuosin värissä: Trojan Shadow

160 x 200 cm | 4 990 €
180 x 210 cm | 5 990 €

Saatavilla rajoitetun ajan, vain Unikulman myymälöistä.

Hienosäädettyä nukkumismukavuutta

Balanssi on laadukas, suomessa käsityönä valmistettu vakiojousitettu sänky, joka on valmistettu korkealaatuisista lämpökarkaistuista yksittäispakatuista pussijousista omalla tehtaallamme Vantaalla.

Vuoteesta on saatavana kolmea eri kovuutta. Sängyssä on jälkisäädettävä ergonominen alusta, jolla vuoteeseen saadaan lisättyä tukea ja säätömahdollisuuksia tarpeen mukaan.

Rahoitusesimerkki Balanssi-sänkypaketille

Hinta 4 990 €
Tuohella 60 erässä 88,17 €/kk.
Luottohinta on 5 290 €.

Tuohella saat ostolle 60 kk maksuaikaa tasaerissä. Maksat tasaerä ajalta tilinhoitomaksun 5 euroa/kk (sis. luottohintaan) Kun teet ostoksesi Tuohella, saat ostolle 60 kk maksuaikaa tasaerissä. Hinnat ovat toistaiseksi voimassa. Maksat tasaerä ajalta tilinhoitomaksun 5 euroa/kk. Tuohen muusta käytöstä maksat korot ja kulut sopimusehtojen mukaisesti. TUOHI Mastercard on kansainvälinen maksuaika- ja luottokortti. Todellinen vuosikorko 1 500 euron käytössä olevalle luotolle on 27,9 % ja luottohinta 1 710 euroa, kun nimelliskorko on 3 kuukauden euribor (01/2024) + 14 % ja laskennassa on huomioitu kuukausittainen 5 euron tilinhoitomaksu ja 3 euron veloitus paperilaskusta. TUOHI on toistaiseksi voimassa oleva jatkuva luotto, luottoraja 2 000–10 000 euroa. Luoton myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven katu 9, Helsinki.

Nopeasti ja vaivattomasti laadukkaisiin uniin

Toimitamme vuoteet kotiisi noin 2-3 viikon kuluttua tilauksesta.
Halutessasi voit tilata myös asennuksen, jonka yhteydessä viemme samalla pakkausmateriaalit ja vanhat vuoteet kierrätykseen.

Valitse ensin sinulle sopiva myymälä, palvelu ja sitten ajankohta. Ajanvaraus ei sido ostokseen ja on täysin maksuton. Tervetuloa!

Valitse ensin sinulle sopiva myymälä, palvelu ja sitten ajankohta. Ajanvaraus ei sido ostokseen ja on täysin maksuton. Tervetuloa!