Titanium

Onnittelut!

Olet saanut tyynykoodin, jolla voit tilata ortopedisen tyynyn PostNordin lähimpään noutopisteeseen täyttämällä tämän lomakkeen. Voit myös noutaa tyynyn Unikulman myymälästä.

Voit myös varata ajan tästä ilmaiseen UnikLab-mittaukseen, minkä avulla tyyny säädetään sinulle sopivaksi. Ajan varaamalla asiantuntijamme on paikalla juuri teitä varten, eikä myymälässä tarvitse odottaa.

Nuku hyvin, jaksa paremmin.

Astro on säädettävä erikoistyyny, joka muotoutuu kehon lämmön ja painon mukaan. Ortopedinen tyyny antaa niskalle ihanteellisen tuen rentouttaen niska- ja hartiaseudun, vähentäen nikamiin ja lihaksiin kohdistuvaa rasitusta sekä parantaen verenkiertoa. Profiloitu pinta takaa erinomaisen pintapehmeyden sekä ilmavuuden.

 

Hybrid on perinteisempi ergonominen ja säädettävä tyyny, joka tukee ihanteellisesti niskaa. Lisäämällä tai poistamalla täytettä tyynyn saa säädettyä omalle vartalolle sopivaksi. Ortopedinen tyyny auttaa niskaa ja päätä asettumaan luonnollisesti rangan jatkeeksi, jolloin niska ja hartiaseutu pääsee palautumaan päivän rasituksista, lihakset rentoutuu ja veri pääsee vapaasti kiertämään. Hybrid 2 sopii lyhyemmälle kaulalle.