Esimerkkihinnat / Hinnat-sivu

160 x 2007 532 €

Legenda-runkopatjasänky

Vakiovyöhykkeistetty patja, jonka jousisto on valmistettu käsityönä korkealaatuisista lämpö- karkaistuista yksittäispakatuista pussijousista runkopatjasänkyyn.

Hintaesimerkki sisältää yhteensä 160 cm leveän Legenda-runkojoustinsängyn Sand-kankaalla, tammijalat, Daniel sängynpäädyn Sand-kankaalla ja Kenno-petauspatjan.

160 x 20010 322 €

Sinun-runkopatjasänky

Yksilöllisesti UnikLab-mittauksen perusteella valmistettu hyvän unen ja paremman palautumisen patjaratkaisu. Jousisto on suunniteltu kokeneen fysioterapeutin toimesta nukkujan vartalon vaatimusten mukaisesti. Rakennettu runkopatjasänkyyn.

Hintaesimerkki sisältää yhteensä 160 cm leveän Sinun-runkojoustinsängyn Sand-kankaalla, tammijalat, Bruno-sängynpäädyn Sand-kankaalla ja Kenno-petauspatjan.

160 x 20012 126 €

Sinun-moottorisänky

Yksilöllisesti UnikLab-mittauksen perusteella valmistettu hyvän unen ja paremman palautumisen patjaratkaisu. Jousisto on suunniteltu kokeneen fysioterapeutin toimesta nukkujan vartalon vaatimusten mukaisesti. Moottorisängyn terveydelliset hyödyt ja mukavuus, samassa ylellisessä kokonaisuudessa, vie nukkumisen ihan uudelle tasolle.

Hintaesimerkki sisältää yhteensä 160 cm leveän Sinun-moottorisängyn, shampanja-jalat ja Tec-petauspatjan.

160 x 20019 996 €

Uniikki-moottorisänky

Koe täysin räätälöidyn tuplajousituksen ennennäkemätön mukavuus ja ergonomia. Jousisto räätälöidään käsityönä UnikLab-kehomittauksen perusteella kokeneen fysioterapeutin toimesta. Erittäin herkkä ja tiheä jousisto soveltuu erinomaisesti kelle tahansa, kuten leveäharteisille, isokokoisille tai vastavuoroisesti hyvin kevyille nukkujille. Moottorisängyn terveydelliset hyödyt ja mukavuus, samassa ylellisessä kokonaisuudessa, vie nukkumisen ihan uudelle tasolle.

Hintaesimerkki sisältää yhteensä 160 cm leveän Uniikki-moottorisängyn Sand-kankaalla, shampanja-jalat, Henrik-sängynpäädyn Sand-kankaalla ja HighTec-petauspatjan.