VOITA HOTELLIYÖ SINULLE JA YSTÄVÄLLESI!

 

Haluamme juhlistaa ystävänpäivää kanssanne ja arpoa ylellisen hotelliyön Tripadvisorin äänestyksessä Suomen parhaimpiin hotelleihin kuuluvassa Hotel F6:ssa. Samalla pääset ystäväsi kanssa kokemaan yön Unikulman hotellivuoteissa.

 

Kerro kenet ottaisit mukaan unikulman instagramissa tai facebookissa, niin osallistutte arvontaan.

Hotellisänky on vakiovyöhykkeistetty patja, jonka jousisto on valmistettu käsityönä korkealaatuisista lämpökarkaistuista yksittäispakatuista pussijousista.  Tämä poikkeuksellinen erikoistarjous voimassa vain 28.2 asti! Toimi pian!

 

UNIKLAB-PINTAPAINEMITTAUS

Unikulmassa mittaamme jokaisen asiakkaan UnikLab-mittalaitteella oli kyseessä tyynyn tai sängyn osto. UnikLab-mittaus antaa paljon tietoa nykytilanteesta ja siitä miten pystymme parantamaan nykytilannetta oikeaan suuntaan.

Yksilöllinen vuode UnikLab -mittauksella

 

Vuoteen voi toki valita sattumanvaraisesti hinnan perusteella tai pelkästään kokeilemalla nopeasti vuodetta myymälässä. Me Unikulmassa mittaamme kaikki asiakkaamme UnikLab-pintapainejärjestelmällä. Laitteisto mittaa kehon patjaan kohdistamaa pintapainetta. Unikulman ammattitaitoinen henkilökunta koostuu fysioterapeuteista sekä ergonomiasuunnittelijoista. Mittausten ja Unianalyysin pohjalta Unikulma valmistaa Sinulle yksilöllisesti sopivan sängyn.

 

 

 

 

 

Varaa aika lähimpään myymälääsi ja aloita terveellisempi elämä hyvästä unesta!

UNIKLAB-PINTAPAINEMITTAUS
UNIKLAB-PINTAPAINEMITTAUS
UNIKLAB-PINTAPAINEMITTAUS