Terveellinen elämä alkaa hyvästä unesta!

Terveellinen elämä alkaa hyvästä unesta!

Hyvän unen vaikutukset terveyteen:

Laihtuminen    Ehkäisee sydän- ja verisuonisairauksia Vastustuskyky paranee Selkäkipujen ehkäiseminen Muisti paranee Teet parempia päätöksiä Energisyys Pysyt nuorekkaana.

Aloita hyvän unen tärkeimmästä tekijästä – hanki paras mahdollinen patja.

 

Unikulma on oikea osoite, kun haluat sänkyysi patjan, joka seuraan sinun vartalosi ominaispiirteitä – eikä toisinpäin. Patjamme on jaoteltu rakenteen perusteella neljään eri luokkaan. Näistä SINUN-patjat sekä UNIIKKI-patjat räätälöidään aina käyttäjän mittojen mukaan. Yksilöllisen patjan räätälöinti alkaa aina asiakkaamme UnikLab-mittauksella. Päätät tietysti itse patjasi yksilöinnin tason.

UNIKLAB-PINTAPAINEMITTAUS

Unikulmassa mittaamme jokaisen asiakkaan UnikLab-mittalaitteella oli kyseessä tyynyn tai sängyn osto. UnikLab-mittaus antaa paljon tietoa nykytilanteesta ja siitä miten pystymme parantamaan nykytilannetta oikeaan suuntaan.

Yksilöllinen vuode UnikLab -mittauksella

 

Vuoteen voi toki valita sattumanvaraisesti hinnan perusteella tai pelkästään kokeilemalla nopeasti vuodetta myymälässä. Me Unikulmassa mittaamme kaikki asiakkaamme UnikLab-pintapainejärjestelmällä. Laitteisto mittaa kehon patjaan kohdistamaa pintapainetta. Unikulman ammattitaitoinen henkilökunta koostuu fysioterapeuteista sekä ergonomiasuunnittelijoista. Mittausten ja Unianalyysin pohjalta Unikulma valmistaa Sinulle yksilöllisesti sopivan sängyn.

 

 

 

 

 

Varaa aika lähimpään myymälääsi ja aloita terveellisempi elämä hyvästä unesta!

*Uniikki-, Sinun- tai Legenda-parisängyn (runkopatja tai moottorivuode) ostajalle etukuponki Unikulman tuotteisiin (Uniikki-sänky 1000€ etukuponki, Sinun-sänky 800€ etukuponki, Legenda-sänky 500€ etukuponki ). Yhden hengen vuodeostoksessa edun määrä puolitetaan. Etukuponkia ei voi käyttää tilauksen yhteydessä alennuksena.

UNIKLAB-PINTAPAINEMITTAUS

Terveellinen elämä alkaa hyvästä unesta!

UNIKLAB-PINTAPAINEMITTAUS
UNIKLAB-PINTAPAINEMITTAUS